Annonse

søndag 7. september 2014

De beste forbrukslånene i Norge

Det finnes en eviglang rekke med tilbydere av forbrukslån i Norge, men hva er egentlig de beste forbrukslånene i Norge? Vi skal ta en nærmere titt på noen av de beste forbrukslånene i Norge.

Det er stor forskjell i betingelsene på de forskjellige forbrukslånene i Norge, og rentekostnadene kan variere svært mye fra aktør til aktør. Derfor er det viktig at man undersøker nøye på forhånd før man eventuelt skulle ta opp et slikt lån.

De aktørene i Norge som kan skilte med gode betingelser er etter vår mening GE Money Bank, OPP Finans, Bank Norwegian og YA Bank. Det som skiller de forskjellige lånene er som oftest den effektive renten, nedbetalingstid og lånegrensen.

Forbrukslån hos GE Money Bank

Låner man penger hos GE Money Bank kan man låne inntil 350 000 kroner, med en effektiv rente på 15,05 %. Dette krever at man betaler ned over 12 år, men de fleste vil nok ta opp langt mindre enn 350 000 kroner dersom man skal ta opp forbrukslån.

Det er mest vanlig å bruke forbrukslån til uforutsette utgifter, som for eksempel bilreparasjon, ny vaskemaskin osv. Dette er kostnader som ikke blir så voldsomt høye, og da kan man klare seg med mindre summer. Den minste summen man kan ta opp i forbrukslån er 30 000 kroner hos GE Money Bank. Velger man en nedbetalingstid på 5 år, blir den effektive renten på 18,09 %. Jo kortere nedbetalingstid man velger, jo høyere blir den effektive renten.

Bank Norwegian forbrukslån

Et forbrukslån som mange har hørt om etter hyppig bruk av reklame er Bank Norwegian sitt forbrukslån. Dette er et av de bedre forbrukslånene man finner på det norske markedet i dag. Du forbinder sikkert Norwegian med Bjørn Kjos, men det er så mye mer enn det. 

Forbrukslånet som Bank Norwegian tilbyr, er som vi har skrevet om tidligere et forbrukslån av høy kvalitet. Lånerenten begynner fra 9 %. Den effektive renten hos Bank Norwegian er på 17,8 % dersom man tar opp et lån på 65 000 kroner med en nedbetalingstid på 5 år. 

YA Bank Forbrukslån

YA Bank har etter hvert blitt en svært anerkjent låneaktør i Norge. Flere og flere nordmenn velger denne låneinstitusjonen når de skal søke om forbrukslån. Etter vårt syn, så er YA Bank sitt forbrukslån det beste på markedet i Norge å oppdrive. Låner man 65 000 kroner med en nedbetalingstid på 5 år, så er den effektive renten på 14,95 %. Den effektive renten er dermed den beste å oppdrive på det norske markedet over forbrukslån i dag. 

Ting forandrer seg raskt, så derfor bør man alltid holde seg oppdatert på de forskjellige aktørene, før man tar valget. En nettside som kan hjelpe deg med sammenligning av forskjellige forbrukslån er Supershopper. Her kan man enkelt finne informasjon om de ulike låneaktørene i Norge, og holde seg oppdatert. 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar