Annonse

onsdag 21. august 2013

Bank Norwegian - Et høykvalitets forbrukslån

Bjørn Kjos driver ikke bare med flyvninger rundt om i Norge og verden, han driver også et finansieringsselskap kalt Bank Norwegian. Hvis du ser etter et forbrukslån, så bør du ta en nærmere titt på hva denne finansieringsinstitusjonen kan tilby. Med forbrukslån fra Bank Norwegian, så oppnår du gunstige betingelser, samt at du kan låne mye penger.

Man kan ta opp et forbrukslån på hele 350. 000 norske kroner, med en effektiv rente fra 9,59 % til 21,24 %. Renten på lånet ditt varierer etter hvor mye penger du låner. Dersom du låner 65 000 kroner, så ender du opp med en effektiv rente på 17,8 %. Det er visse krav for å få forbrukslån fra Bank Norwegian. Man må være norsk statsborger, ikke ha pågående inkassosaker og ha en registrert liknet inntekt. Man kan få forbrukslån allerede fra fylte 18 år.

Søk om Bank Norwegian forbrukslån her (eff. rente fra 9,54 %) 

Bank Norwegian tilbyr et såkalt "forbrukslån på dagen" tilbud, hvor du får svar på dagen. Denne låneaktøren har noen av de enkleste søknadprosessene vi har vært igjennom, og den korte svartiden er noe som er med på å trekke opp. Det tar ikke mange dagene før penger fra Bank Norwegian dukker opp din konto, og da snakker man service lang vei. En stor fordel med dette forbrukslånet er at de tilbyr avdragsfrihet på lånet i hele ett år! Ikke nok med det, man kan også velge en nedbetalingstid på 15 år, dersom dette er ønskelig fra din side.

Søk om Bank Norwegian forbrukslån her (eff. rente fra 9,54 %)

Bank Norwegian sitt forbrukslån er for alle som trenger raske penger, og har et ønske om å få litt penger inn på kontoen. Hva du bruker pengene til vil du ikke få spørsmål om. Dermed står du fritt fram til å bruke det på feriereiser, reparasjoner eller interiør til huset. Likevel bør man huske på at forbrukslån er noe man tar opp i nødstilfeller. Før man tar opp et forbrukslån fra Bank Norwegian eller en annen aktør, så bør man først forhøre seg med venner og familie.

Fakta om Bank Norwegian
Bank Norwegian er en av de nye "internettbankene", som bare finnes på internett, og har dermed ingen fysiske banker. Denne finansinstitusjonen tilbyr ikke bare forbrukslån, men kan også tilby kredittkort. Bank Norwegian eies av Norwegian-gründer Bjørn Kjos. Har du mange smålån, så tilbyr Bank Norwegian refinansiering for deg, slik at de totale kostnadene dine går ned.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar