Annonse

lørdag 17. august 2013

Låne penger uten fast jobb

Etter at internett har skutt fart, så har det blitt langt enklere å ta opp et lån. Man kan faktisk låne penger uten fast jobb hos flere forskjellige tilbydere. Å låne penger via et forbrukslån på nett er enkelt, kjapt og bedre enn å gå til en bank. Ønsker du raskt svar på din søknad, så anbefaler vi deg å søke om forbrukslån på nett. For å låne penger uten fast jobb fyller du bare ut et søknadsskjema, og venter på at søknaden skal behandles. Pengene kommer raskt inn på konto, og du kan bruke de til hva du måtte ønske!

Lånetilbyderne på nett spør ikke hva du skal bruke pengene til, så enten det er til bilreparasjon eller en feriereise, så kan du ta opp et forbrukslån. Det er mulig å forhandle seg fram til egne avtaler, som gir deg en fleksibel tilbakebetalingsplan. Det er forskjellige vilkår hos de ulike lånetilbyderne, og dette er noe du må sjekke opp på forhånd. 

Hvis du har behov for å låne penger uten fast jobb, så er dette mulig. Vi i Låneformidling kjenner til at tilbyderne sjekker inntekten din fra forrige år, og da kan man jo ha tjent penger. Tidligere var det et krav at man måtte ha fast jobb for å låne penger. Slik er det ikke lenger, og du kan nå låne penger via nettet uten å ha jobb. Det er lettere å få innvilget en søknad om lån av penger via nett enn om du møter opp i en bank. For den ansatte i banken vil nok ikke gi deg lån dersom du ikke har fast jobb. 

Finansieringsforetakene som holder til på internett har mye lavere kostnader enn en tradisjonell bank, og dette er kanskje en av grunnene til at de kan låne penger til folk uten fast jobb. Det innebærer at du kan ta opp ditt forbrukslån allerede i dag, uten noen form for fast inntekt.

Bank Norwegian er et slik selskap som tilbyr forbrukslån via nettet. 
Klikk her for å søke om Bank Norwegian forbrukslån,Rente fra 8,99% (9,59% eff.) til 21,24%. Lån fra kr 5.000 - 350.000.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar