Annonse

lørdag 17. august 2013

Forbrukslån på dagen

Mange har behov for penger raskt dersom et problem oppstår, som for eksempel problemer med bilen eller vaskemaskinen. Det finnes heldigvis mange finansinstitusjoner på nett som kan tilby forbrukslån på dagen. Det er også mulig å få tilbud om et kredittkort på dagen, men mange foretrekker nok et forbrukslån framfor å pådra seg kredittkortgjeld.

Å låne penger kjapt og enkelt via nett med å ta opp et forbrukslån har blitt mer og mer vanlig de siste årene. Dette var utenkelig for bare noen år siden. De viktigste betingelsene du må se på når du søker om et forbrukslån på dagen er kredittrammen, den effektiv renten, samt nedbetalingstid. Heldigvis er de ulike tilbyderne greie å diskutere med, så ønsker du en lengre nedbetalingstid, så får du som oftest det. I noen tilfeller hvor du skal søke om et forbrukslån på dagen, så krever lånetilbyderne at du er fylt 20 år, samt at du ikke har pådratt deg noen betalingsanmerkninger.

Kan man ta opp forbrukslån på dagen til hva man vil? Svaret er kort og presist; Ja. Tilbyderne at forbrukslån på nett spør ikke hva du skal bruke pengene til, og det er vel kanskje like så greit? Flere og flere velger å betale ferien med forbrukslån, og det er ingenting i veien med det. Mange er i dag helt avhengig av bilen til jobb, og skulle det oppstå problemer med den, så kan et forbrukslån på dagen være en nødløsning. Mange har kanskje ikke andre alternativer for leiebil i mens, dersom kontoen viser 0, og ingen venner er villige til å låne deg penger.

Som vi har skrevet tidligere, så er det faktisk mulig å ta opp et forbrukslån uten fast jobb. Dette er på grunn av at finansinstitusjonene ser på inntekten du hadde forrige år når de behandler din søknad. Det er derimot verre om du har pådratt deg en betalingsanmerkning fordi du har vært for treg til å betale en regning. Det ender ofte med avslag på søknaden hvis du har betalingsanmerkning.

Dersom du tar opp et forbrukslån på dagen er det vanlig at man betaler inn et fast beløp i måneden. Som nevnt tidligere, så er lånetilbyderne fleksible når det gjelder nedbetalingstiden. De velger ofte å forlenge nedbetalingstiden din, slik at det blir enklere for deg å betale tilbake pengene. Det er nok smartest for at de skal få pengene raskt også.

Du kan ta opp et ganske stort beløp som lån dersom du velger et forbrukslån. Noen tilbydere kan gi deg så mye som 350 000 i lån. For å få såpass mye i forbrukslån, så bør du nok ha hatt en grei inntekt. Hvis du søker om forbrukslån, og søknaden blir avslått så betyr ikke det at du ikke kan få forbrukslån. Du kan rett og slett sende inn en ny søknad med et lavere beløp. Da er det godt mulig at søknaden blir godkjent.

Det er også mulig å refinansiere smålån med et forbrukslån på dagen. Dersom du har opparbeidet deg diverse lån via for eksempel kredittkort, vil det være enklere å samle alt dette i et enkelt forbrukslån. Det er også mye enklere å forholde seg til ett forbrukslån enn 5 smålån. Du vil også oppnå en gunstigere rente dersom du samler alle lånene i ett forbrukslån, isteden for at du har mange å forholde deg til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar