Annonse

lørdag 17. august 2013

Låne penger til fotballreise

Det finnes mange fotballinteresserte i Norge, og noen har kanskje lyst til å gjennomføre en fotballreise til England, Spania eller Tyskland. Problemet oppstår dersom kontoen viser 0, og du har lyst til å få med deg en kamp i en av de store ligaene. For å løse dette problemet kan du ta opp et forbrukslån, som vil sikre deg en fotballreise.

Mange reiser til England for å se fotball, men dersom pengene ikke strekker til, så kan et forbrukslån være riktig. Du trenger kanskje ikke ta opp mer enn 10-15000 kroner, og da passer et forbrukslån perfekt til dette formålet. Lånetilbyderne av forbrukslån bryr seg ikke om du bruker pengene til fotball, håndball eller bilreparasjon. Du står dermed fritt til å velge selv hva du vil bruke pengene til.

Kostnaden for å ta opp et forbrukslån for en fotballreise er heller ikke så høy. Du kan diskutere med de ulike finansinstitusjonene for å avgjøre hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Dette kan variere fra noen måneder til flere år. Å betale ned 500 i måneden på et forbrukslån vil for de fleste ikke være noe problem. Å ta opp et forbrukslån vil for de fleste være verdt det, dersom de ønsker å reise på en fotballreise.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar