Annonse

lørdag 14. juli 2012

Ta opp lån med kredittkort

Det er mange forskjellige måter å ta opp et lån på, og det er mange forskjellige ting man kan ta opp et lån til. Man kan for eksempel låne til å betale tannlegeregningen, eller man kan låne for å betale ferien. Vi i Låneformidling ønsker i denne artikkelen å fortelle litt om hvordan det fungerer når man låner penger med et kredittkort.

Kredittkort kan ofte være siste utvei om du ønsker å ta opp et lån. Man kan også selvfølgelig benytte et forbrukslån, men kredittkort er ofte enklere. Det påløper ofte høye renter når man låner med kredittkort, men er du heldig finner du et kredittkort med ikke alt for høy rente. Det kredittkortet i Norge som kanskje har den laveste effektive renten er Santander Red Card. Her er den effektive renten på 17,1 prosent.

Fordelen med å benytte et kredittkort som Santander Red Card er at man får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det gir deg som kunde en stor fordel, for det vil si at du trenger ikke å betale regningen før etter 50 dager. Da har de fleste fått lønn inn på kontoen igjen, og dermed vil det ikke være noe problem å betale regningen.

Hvordan fungerer et kredittkort?
Et kredittkort fungerer nesten på samme måte som ditt debetkort. Du betaler på samme måte, men forskjellen er at pengene ikke blir trukket med en gang fra din konto. Banken eller finansinstitusjonen låner ut penger til deg, inntil du betaler regningen som kommer i posten. I Norge i dag finnes det mange kredittkort, og de tilbyr forskjellige goder.

Å benytte kredittkort til å låne penger behøver ikke å være dyrt. Så lenge du betaler regningen i tide, så vil det ikke være et problem. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar