Annonse

søndag 6. mai 2012

Refinansiering i fra YaBank

Vi har tidligere skrevet om vår partner YaBank, men da mest myntet på et tradisjonelt forbrukslån. Men YaBank tilbyr også lån til refinansiering av kredittkortgjeld. Dette er lånet for deg med kredittkortgjeld eller kreditorer som koster mye penger i renter & avgifter. Nå kan du samle kredittkortgjelden og andre krav i et lån.

Så hva er fordelene med refinansiering av kredittkort & smålån?
-Du sparer penger. Mange kredittkortselskaper og mindre låneaktører tar seg veldig godt betalt. De lever av rentene og de som ikke betaler ned er derfor svært godt butikk for disse.
-Du kan prute ned gjelden din. Det er ikke til å stikke under en stol at dersom du har vært en dårlig betaler hos dine kreditorer så utgjør du en stor risiko for dem. Som alle andre aktører vil også finansselskaper ha minst mulig risiko. Så når du får innvilget et lån hos YaBank så kan du si til dem at de kan få en sum nå på dagen og be dem pent om de kan fjerne noen av rentene. Ikke alle godtar dette, men svært mange gjør det dersom du er ydmyk, du kan lese mer om dette her.
-Du får en kreditor til å forholde deg til. Dersom du er vandt med å få en full postkasse, fylt til randen av brev fra kreditorer og inkassoselskap så vil du kjenne på friheten. Med en kreditor får du mer oversikt, det blir et enklere liv rett & slett.

Så hvordan søke om refinansiering hos YaBank?
Det er svært enkelt, nedenfor finner du en link til YaBank sine sider som tar deg direkte til søknadsskjema. Du får raskt svar på din søknad og får du det innvilget så tar det ikke lange tiden før du kan forholde deg til en kreditor. 
Refinansier lån og kredittkortgjeld - 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635

Vi ønsker deg lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar