Annonse

søndag 6. mai 2012

Fordeler med kredittkort?

Vi hører veldig mye negativt om kredittkort og svært lite positivt. Men det er faktisk mange fordeler med kredittkort, dersom du bruker dem korrekt. Vi har derfor laget en liten liste til deg over de kredittkortene vi mener er best og til hvilket formål!

Bank Norwegian Kredittkort
Dersom du reiser mye med Norwegian eller planlegger å reise med Norwegian så kan du tjene opp til 20% flere cashpoints dersom du har ett bankkort i fra Norwegian Bank. Cashpoints kan du så bruke til drømmeferien for deg & familien. Kanskje et av de bedre gebyrfrie kredittkortene for deg som reiser! Ønsker du et bra kredittkort for deg & hele familien? Ja så trykk på linken nedenfor og vi tar deg direkte til søknadsskjema.
Med Norwegian-kortet kan du nå få inntil kr 100.000 i kreditt. Klikk her! Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Shell Mastercard
Dersom du vil ha ett gebyrfritt kort men samtidig få noe tilbake for å bruke det så er Shell Mastercard kortet for deg. Her får du hele 1% tilbake på alt du handler og 40 øre litern på drivstoff. Dersom du har bil så er dette kredittkortet for deg, her får du i pose & sekk.
Shell MasterCard - Et lønnsomt kreditt- og bonuskort


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar