Annonse

søndag 6. mai 2012

Refinansiering av kredittkortgjeld?

Det å ha gjeld er det egentlig ikke noe galt med men det kan ha mange negative konsekvenser hvis det er feil type gjeld. Kredittkortgjeld er en så dyr og belastende gjeld at det kan tære på både kropp og sinn. Det å få postkassen full av krav og alltid ligge bak på lønningskontoen er realiten for mange mennesker. Det trenger ikke å være slik, du kan være en kandidat for et refinansieringslån. Da kan du dekke alle dine kredittkortregninger i ett lån, dette gir deg som oftest bedre rente & ikke minst du forholder deg til en kreditor istedenfor 10.

Det finnes i hovedsak to typer refinansiering, refinansiering med sikkerhet og uten sikkerhet. Førstnevnte er for deg som har eiendeler banken kan ta pant i, eiendom er det vanligste. Da kan du få en svært gunstig rente og et betydelig billigere lån enn det du får uten sikkerhet.

Dersom du ikke har mulighet til gi banken pant i noe, så kan refinansiering uten sikkerhet være tingen for deg. Dette er mer som et forbrukslån, men dersom du har mange mindre & dyre kreditorer så vil et slikt lån lønne seg. Det finnes flere tilbydere av slike lån men av våre partnere Bank Norwegian har et særdeles godt refinansieringsprodukt, de kontakter faktisk kreditorene for deg og på slik måte så kan du forholde deg kun til Bank Norwegian.

Ønsker du å søke om refinansiering i fra Bank Norwegian? Vel, vi tar deg rett til søknadsskjema, alt du trenger er å klikke på linken nedenfor.
Lån raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar