Annonse

søndag 6. mai 2012

Låne penger til ferie?

Er ditt feriebudsjett tilnærmet likt null og du trenger sårt en ferie? Ikke fortvil, dersom du har en god inntekt og råd til å avse noen kroner i de neste månedene så kan du få låne penger til ferie igjennom et forbrukslån. Det er viktig å poengetere her at at et forbrukslån er for dem med inntekt og dem som har noget innsikt over egen økonomi.


Så hvor kan du låne penger til ferie? Det enkleste er å sende inn søknad på internett. Laneformidling.com har to partnere som tilbyr forbrukslån til svært gode betingelser. Nedenfor kan du lese litt om de 2 bankene og låneproduktene de tilbyr.

Bank Norwegian
Norwegian er et merkenavn som har brent seg inn i den norske befolkningen de siste årene, men da som oftest forbundet med å være flyselskap. Men samme merke har faktisk en egen bank, banken har faktisk vunnet BANK NM i 2011 for ett av deres produkter. Søknadsprosessen er veldig enkel og du får raskt svar. Utbetalingen skjer som regel så fort som mulig.

Klikk på linken nedenfor og vi tar deg direkte til søknadsskjema.
Lån raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

Yabank
YaBank ble i sin tid stiftet av blant annet Idar Vollevik med flere. Banken er kanskje en av de mest kjente bnakene når det kommer til produkter innenfor forbrukslån. De er svært profesjonelle, søknadsprosessen er svært enkelt og du får raskt svar på din søknad. Utbetalingen skjer som regel så fort som mulig etter godkjent lånesøknad.

Klikk på linken nedenfor og vi tar deg direkte til søknadsskjema.
Lån inntil 250.000 uten sikkerhet - 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar