Annonse

onsdag 2. mai 2012

Hva er refinansiering?

Refinansiering er per definisjon et lån som går til å betale andre lån. Dette kan gjøres for å f.eks få billigere lån. Et godt eksempel på dette er mennesker med gjeldsproblemer som har flere mindre kreditorer. Da kan refinansiering være smart for å spare penger ved å samle alle kravene i et lån.

Det finnes i hovedsak to forskjellige grupper innen refinansiering. Det er enten refinansiering av eiendom/eiendeler eller refinansiering uten sikkerhet. Førstnevnte er å foretrekke, da du kan få refinansiering til en svært god pris dersom du f.eks har en eiendom. Men det er jo ikke alle som har eiendom eller eiendeler og da kan refinansiering uten sikkerhet være et alternativ. Refinansiering uten sikkerhet er i praksis et forbrukslån, men det er ofte vilkår inne i et slikt lån. 

Dersom du ønsker refinansiering av eiendom så kan du ta kontakt med din primær bank. Hvis du møter alle kravene så er refinansiering som oftest ikke et problem. Dersom du ønsker refinansiering uten sikkerhet så kan du foreks. prøve Enkelt og fleksibelt lån fra Bank Norwegian. Søk online helt uforpliktende. Du får svar med en gang – vi tilbyr inntil 350.000 med rente fra 9,59%! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar