Annonse

søndag 22. april 2012

Låne penger til ferie?

Ikke alle er like flinke til å spare penger til ferie eller kanskje ikke du får feriepenger i år, av ulike grunner?Fortvil ikke, dersom du har en god inntekt og har mulighet til å betale ned litt penger hver måned så kan et forbrukslån finansiere din drømmeferie. 

Forbrukslån finnes i alle varianter og størrelser så enten du velger å reise på en ferie til Sør Afrika, så kan du få låne penger til det eller kanskje du kun trenger ett mindre lån for å kunne ta deg noen velfortjente dager fri,  ja da får du låne penger til det også. 

Vi skal nå fortelle deg hvilket forbrukslån som passer best til deg, vi har egentlig kun to forbrukslån å gå ut i fra. Det er et normalt forbrukslån som ligger på låneramme helt opp til 250000,- kroner eller et mikrolån som ligger helt opp til 5000,- kroner. 

Ett normalt forbrukslån
Dette er muligheten din til å finansiere drømmeferien. Dette passer godt til deg som har god inntekt og eller god kontroll på utgifter. Du kan låne helt opp til 250000,- kroner, og det er faktisk nok penger til å reise jorden rundt 3 ganger.  

Ett mikrolån
Dette er et typisk lån for deg som kanskje ikke har så mye økonomisk spillerom og som ønsker å betale ned lånet raskt. Du får pengene veldig raskt men beløpet er maks 5000,- kroner. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar