Annonse

søndag 22. april 2012

Akutt pengemangel?

Dersom du er i akutt pengemangel så kan et forbrukslån være tingen for deg. Et forbrukslån er et låneprodukt fra bankene som skiller seg ut i fra andre lån ved at du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet eller trenger å oppgi hva du skal bruke det til.

Så hvor kan du søke om et forbrukslån? Det finnes mange tilbydere av forbrukslån ute i dag på markedet. Men to av de kanskje mest kjente og seriøse er YaBank og Norwegian. De har rask behandling av søknader og ikke minst utbetaling.

Før du søker på forbrukslån kan det være lurt å ha dette klart:
-Dokumentasjon på inntekt (lønnsslippen fra sist måned og den siste selvangivelsen er det de aller fleste banker trenger for å vurdere din betalingsevne. Vennligst noter at dersom du ikke har noen inntekt, så vil du heller ikke få lån i de fleste tilfeller).
Fjerne betalingsanmerkninger eller inkassosaker (dersom du har aktive inkassosaker eller betalinganmerkninger vil du etter vårt skjønn ikke få forbrukslån hos noen av de som tilbyr forbrukslån, det finnes unntak som f.eks forbrukslån til refinansiering. Uansett så råder vi deg til å rydde opp i småkrav før du søker.

Hvor kan jeg søke om forbrukslån?
Som nevnt tidligere så fremmer vi lån i fra de to største aktørene på markedet. Nemlig Bank Norwegian og YaBank. Vi har gjort det veldig lett for deg å søke, du trenger faktisk bare å klikke på linken under den banken du vil søke lån hos så tar vi deg direkte til søknadsskjema. Vennligst noter at bankene sin praksis er forskjellig så dersom du ikke får lån hos Bank Norwegian f.eks så er det ikke utelukket at du ikke får lån hos YaBank.

Søk lån hos Bank Norwegian
Enkelt og fleksibelt lån fra Bank Norwegian. Søk online helt uforpliktende. Du får svar med en gang – vi tilbyr inntil 350.000 med rente fra 9,59%! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr


Søk lån hos Yabank
Lån inntil 250.000 uten sikkerhet - 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635


Vi ønsker deg lykke til med ditt forbrukslån!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar