Annonse

tirsdag 8. mai 2012

Låne penger til egenkapital?

Siden 1.Januar 2012 så har bankene kommet med et nytt krav til deg som har lyst til å kjøpe bolig. Du må ha 15% egenkapital og med de prisene på boliger nå så skal det litt til for å spare opp dette beløpet. Eksempelvis hvis du skal kjøpe leilighet til en pris på 2 millioner så må du ut med hele 300000,- kroner i egenkapital. Dette gjør at veldig mange er fristet til å ta opp et forbrukslån til å bruke som egenkapital. Men er dette egentlig lurt?

For noen mennesker så kan dette gå helt fint, men det er viktig å notere seg at dette er svært dyre lån så hvis du har mulighet til å låne av foreldre eller familie er det bedre. Men ikke alle har mulighet til dette så får noen kan et forbrukslån være passende.

Hvis du skal ta opp forbrukslån til egenkapital så bør du:
-Ha god inntekt
-Ha en særdeles god kontroll på økonomien
-Ha en svært effektiv nedbetalingstid

Trenger banken å vite at pengene kommer i fra forbrukslån?
I prinsippet så trenger du ikke å fortelle banken om det, da de ikke har mulighet til å spore dette opp så lenge det ikke eksisterer noe pantedokument for lånet. Men samtidig så skal du være oppmerksom på at dette kan bli definert som et kreditorsvik i fra banken.

Hvor kan jeg søke om forbrukslån?
Vi har partneravtale med to banker som tilbyr svært konkurransedyktige betingelser på forbrukslån. Bank Norwegian har rask behandling på søknader og raske på utbetalinger, klikk på følgende link for å komme direkte til søknadsskjema Lån fra Bank Norwegian. Svar med en gang. Enkel og uforpliktende søknad. Lån inntil 350.000. Søk nå! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr. YaBank er en av pionerene innen forbrukslån på det norske markedet, gode betingelser og meget effektive, klikk på linken for å komme direkte til søknadsskjema Lån inntil 250.000 uten sikkerhet - 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635.

Vi ønsker deg lykke til boligjakten!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar