Annonse

fredag 23. mars 2012

Låne penger til tannlege?

Hvis du er som meg, så har du kanskje tannlegeskrekk men skrekken er kanskje ennå større for tannlegeregningene. En tannlegeregning kan fort komme opp i 20000,- kroner og dette er penger som ikke alle har tilgang på. Alikevel så nytter det ikke å utsette for da kan du regne med at tannlegeregninger vokser i takt med din tannpine.

Så hvordan få råd til tannlegen? Jo dersom du ikke har noen muligheter for å skaffe penger så kan faktisk et forbrukslån være til hjelp. Du kan låne akkuratt så mye du vil og du velger selv nedbetalingstiden. Hvis foreksempel venter på skatteepengene så kan du ta opp et forbrukslån  i dag for å så betale ned alt når du får penger.

Hvor kan jeg få forbrukslån til tannlegeregninger?
Det finnes utalige banker som tilbyr forbrukslån, noen mer seriøse enn andre. Hos Laneformidling.com har vi to partnere og det er Bank Norwegian og YaBank. Dette er to meget seriøse banker med et meget godt låneprodukt.

Ønsker du å søke om et forbrukslån til tannlegeregningene hos Ya Bank? Klikk på linken nedenfor og den tar deg rett til søknadsskjema!
Lån inntil 250.000 uten sikkerhet - 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635
 
Ønsker du å søke om et forbrukslån til tannlegeregningene hos Bank Notwegian? Klikk på linken nedenfor og den tar deg rett til søknadsskjema!
Lån fra Bank Norwegian. Svar med en gang. Enkel og uforpliktende søknad. Lån inntil 350.000. Søk nå! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar