Annonse

fredag 17. februar 2012

Refinansiering fra Bank Norwegian

Bank Norwegian har nå lansert sitt refinansieringsprodukt som for oss virker som et enestående og ikke minst godt produkt. I tillegg til å kunne tilby deg refinansiering for helt opp til 350000,- så vil de også kontakte dine kreditorer å "ordne" opp for deg. Med andre ord du samler alle lånene hos Bank Norwegian og de gjør resten av jobben for deg.

Hvis du f.eks har 350000,- kr i gjeld så vil dette lånet koste deg rundt 6000,- i måneden med en nedbetalingstid på 15 år. Og det beste av alt, er at det er KUN en regning å betale i måneden. Husk at dersom du skulle få mulighet til å betale lånet ned fortere enn 15 år, så er det bare å gjøre det.

Hørtes dette ut som noe for deg? Da klikker du på linken nedenfor, den sender deg direkte til søknaden. Deretter klikker du av i feltet der det står at du vil bruke forbrukslånet på refinansiering. Husk at dersom du får en til å være medsøker så øker du sjansen for at å få godkjent søknad og ikke minst så er det mulighet for bedre rente.

For å gå direkte til Bank Norwegian sitt søknadsskjema, klikk på linken nedenfor. 
Enkelt og fleksibelt lån fra Bank Norwegian. Søk online helt uforpliktende. Du får svar med en gang – vi tilbyr inntil 350.000 med rente fra 9,59%! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

Vi krysser fingrene for at din søknad blir godkjent og ikke minst for at du får en ryddig & stabil økonomi, det fortjener du!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar